10 gode flyttetips

Å bytte bolig er ofte mer kaos enn glede. Vi hjelper deg å få kontroll før flyttedagen, slik at du får fikset alt og kommer på plass i ditt nye hjem uten stress, rot og irritasjon.

Vi har lang erfaring med å bistå folk i å flytte. Her finner du våre beste flyttetips til for å få deg gjennom en flyttedag.

1. Bestem flyttedato i god tid, og kontakt flyttebyrå for uforpliktende tilbud.

2. Skal du ha fotografering/visning, og må flytte ut noe innbo? Sørg for sikker lagring av møbler og innbo inntil flyttingen finner sted.

 

3. Skal du pakke hele eller deler av innboet selv? Ta kontakt med oss i god tid for bestilling av pakkemateriell.

4. Meld flytting hos Skatteetaten/Folkeregisteret, Posten og eventuellt andre (Bank, Lånekassen, Forsikring....)

5. Bruk riktig emballasje - Esker gjør flyttingen mye enklere, og tar bedre vare på det du pakker. Sjekk at bunnen på eskene er riktig brettet, evt. godt tapet.

6. Fyll eskene godt - det gir mindre bevegelser i det du pakker, og esken holder formen. Evt fyll etter og mellom med pakkepapir.

 

7. Merk eskene tydelig på utsiden, gjerne på toppen og en kortside.

8. Tøy på kleshenger - trekk en svartsekk ned over kleshengeren, ta hull i bunnen av posen og trekk hanken/kroken på kleshengeren ut. Evt. benytt pappgarderober til det mest sårbare tøyet.

9. Servise pakkes med papir i mellom, og settes på høykant i esken. Tallerkener har lettere for å ødelegges når de stables i høyden.

10. Sjekk loft, kjeller og skap for gjenglemte ting.Er alle nøkkler tatt med eller overlevert? Er alle vinduer lukket? Varme er på, minimum frostsikring.


Ta kontakt med Johannes for spørsmål vedrørende flytting.

Ring 75 57 89 80 eller epost johannes@svenn.no