Om oss

Svenn's Transport AS er et firma som jobber lokalt og tenker internasjonalt.

Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med nasjonal og internasjonal vareflyt. Vi startet opp driften i 2002, og vi har siden da etablert oss som en betydelig aktør innenfor transport og spedisjon, med stor fokus på import, eksport og fortollingstjenester.


Vi driver innenfor alle transporttjenester, med et landsdekkende transportnett. Vi har et godt lokalnett på alle felt, i tillegg til lagerhotell og flytting. Vi tilbyr løsninger for transport og lagring av gods, ekspress dør til dør i hele verden, spesialtransport, flytransport og import/ eksport over hele verden. I tillegg har vi en stor flytteavdeling, som enkelt kan håndtere flytting og spesialflytting i hele Norge og utlandet.

Forutsetningen for vår suksess, er våre ansatte, og vi er stolte av våre dyktige og erfarne medarbeidere. Samlet har vi lang fartstid og erfaring innenfor transportfaget, noe som gjør at vi kan tilby skreddersydde løsninger for våre kunder på alle plan.

Svenn’s Transport har i mange år vært medlem av Norsk flytteforbund.Norsk flytteforbund er norges eldste nettverk av velrenommerte flyttebyråer som setter sin ære i å utføre alle oppdrag etter kundens ønske.

Svenn`s Transport as er fra og med 08.11.2011 sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift!