Bodø Minilager og Svenns Transport

Da Bodø Minilager åpnet i juli i år, var det en realisering av en drøm for de 3 eierne, Svenn Toftesund, Runar Berg og Johannes Vembre. Nå, 4 måneder etter åpningen, har Bodø Minilager over 100 fornøyde kunder og nærmer seg full kapasitet.

Lageret er 800 meter fordelt på to etasjer og tilbyr kameraovervåking, sprinkleranlegg, adgangskontroll, temperaturstyring og nødlys. Alle enhetene er romslige, trygge og sikre.

Svenn’s Transports samarbeid med Bodø Minilager er den perfekte matchen. Det fjerner bekymringen for hvordan du får tingene dine inn og ut av lagringen. Hvis du flytter ut av hjemmet ditt, og trenger å lagre eiendelene dine før det nye hjemmet er klart, sørger Svenn’s transport for at hele flyttelasset har en midlertidig lagringsplass før det blir hentet og levert til neste destinasjon. Det samme gjelder en bedrift som får inn varer, kan Svenn’s Transport hente ved ankomst, plassere det på lageret for så å kjøre det ut til deg ved behov.Vi er stolte av å tilby den beste servicen til våre kunder innen transport og lagring.

For å finne ut mer om våre tjenester, ring oss på 75 57 89 90 for tilbud.